Thursday, January 1, 2015

SECET DESIRE(kedaipheromone.com)


menarik perhatian lelaki
Secret Desire
SECRET DESIRE adalah pewangi wanita yang dipertingkatkan dengan formula copulinsdan feromon khusus bagi menarik perhatian lelaki. SECRET DESIRE dihasilkan oleh HVAC Labs, firma sama yang mengeluarkan produk pewangi lelaki PHEROMEN 101. Formula copulinsdan feromon yang ada di dalam SECRET DESIRE adalah campuran kompleks bahan kimia yang menghasilkan isyarat khusus bagi menarik perhatian lelaki terhadap keunggulan seksual dan fizikal wanita!SECRET DESIRE- Mendapat lebih perhatian dari lelaki- Meningkatkan kuasa menggoda anda- Menjadikan anda pusat perhatian- Lebih masa diluangkan bersama anda- Meningkatkan kekerapan sentuhan dan hubungan seksual suami isteri- Lebih banyak ciuman dan banyak lagi!COPULINS
Human copulinsadalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari tubuh wanita tanpa di sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu lelaki terhadap wanita. Kajian sejak awal 90an membuktikan copulins boleh memberi kesan dan juga mengawal pemikiran lelaki. Ianya adalah sejenis feromon yang kuat! Wanita akan mendapati lelaki akan lebih mesra dan melakukan apa yang wanita mahukan.
PHEROMONES
Human pheromonesadalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari badan manusia tanpa kita sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu manusia. Feromon berfungsi dalam berbagai tindakkan dan boleh bertindak sebagai daya tarikkan seksual, memudahkan hubungan sosial, menambahkan kepercayaan, meningkatkan keyakinan diri dan berbagai lagi. Terdapat berbagai jenis feromon manusia dan biasanya mengikut umur serta jantina tertentu. Feromon ini merangsangkanhuman VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung dan menghasilkan tindakbalas tertentu manusia! Ini bermakna, formula untuk menghasilkan feromon mestilah diperbuat dengan penuh berhati-hati, sebagai contoh, bagi membangkitkan aura seksual pada individu yang ingin digoda!
Feromon dihasilkan secara semulajadi oleh badan manusia dan disimpan di bawah permukaan kulit sewaktu proses perpeluhan. Bagaimanapun dalam kehidupan moden masa ini, dengan mandi dan penggunaan sabun yang kerap kita membuang feromon ini dari badan. Feromon ini memainkan peranan penting dalam seksual dan hubungan manusia, tanpanya keseimbangan semulajadi ini terganggu.

SECRET DESIRE menggunakan feromon khusus dari komposisi bahan-bahan kimia organik. Dihasilkan dengan penuh dedikasi oleh sekumpulan Ph.D. biochemists yang berpengalaman, khusus menggunakan kaedah saintifik terkini, hasil penyelidikan dan hasil ujian klinikal di state-of-the-art pharmaceutical labs, unsur-unsur copulinsdan feromon manusia ini berjaya dihasilkan! Copulinsdan feromon ini bukan hasil ujian atau sumber dari haiwan.
SECRET DESIRE dihasilkan menggunakan standard dalam pengeluaran produk copulins dan feromon yang berkualiti tinggi- bahan kimia copulins dan feromon yang digunakan diuji oleh firma bebas bagi memastikan kandungan copulins dan feromon adalah tulen. Copulins dan feromon yang digunakan adalah 1000 kali berkuasa dari yang ada di pasaran sekarang!
SECRET DESIRE menggunakan copulins dan feromon yang paling kuat, unik dan khusus iaitu Androstenol Pheromone. Kombinasi copulins dan feromon unik ini adalah kuat bagi menghasilkan lebih kuasa tarikkan khususnya terhadap wanita!
SECRET DESIRE didatangkan dengan aroma yang lembut tetapi cukup berkesan!Iaadalah pewangi copulins dan feromon yang berkualiti tinggi dan mempunyai bau yang TIDAK kuat/ terlalu tajam kerana bau ini akan merosakkan kesan dan unsur copulinsdan feromon. Ini kerana copulinsdan feromon tulen manusia tidak mempunyai bau & hanya boleh dikesan oleh human VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung!
Didekati lebih ramai lelaki
secret desire

KUASA TARIKKAN LELAKI KINI DALAM BOTOL SECRET DESIRE
- Menambah & Merangsangkan kehendak nafsu seks pasangan anda
- Didekati lebih ramai lelaki
- Meningkatkan kekerapan hubungan seks anda
- Menimbulkan suasana romantik pada pasangan anda
- Mendapat kelebihan dalam persaingan terhadap lelaki idaman
Kandungan Feromon:
Optimized Human Androstenol (non-animal pheromones).

Penggunaan SECRET DESIRE

Menggunakan teknik Spray, SECRET DESIRET mudah digunakan. Semburkan satu hingga dua semburan ke atas permukaan kulit yang bersih di bahagian utama denyutan-nadi iaitu leher atau di pergelangan tangan. Permukaan ini menghasilkan banyak haba, ini meningkatkan keberkesanan formula kimia didalam copulinsdan feromon untuk kesan yang lebih maksimum! Kesan copulinsdan feromon ketara sehingga 6 jam selepas setiap sapuan. Copulinsdan feromon adalah untuk kegunaan luar sahaja.
Tips Penjagaan SECRET DESIRE
SECRET DESIRE didatangkan bersama kotak khas. Simpan botol SECRET DESIRE didalam kotak selepas digunakan bagi mengelakkan botol daripada terkena cahaya matahari dan memelihara suhu botol. Ini supaya kualiti copulins dan feromon dalam keadaan terbaik dan tahan lebih lama.
menggoda suami
Secret Desire

Keterangan Produk:
- nama: SECRET DESIRE
- kandungan: 1.04 fl oz (30mL) / botol
- kesan: for women to attract men
- aplikasi: Spray / 400-500 semburan / botol
- bungkusan: kotak khas rekaan France
- medium: Extrak Pewangi
Pewangi copulinsdan feromon sebenar mempunyai gred yang tinggi bagi kandungan bahan kimia copulinsdan feromen manusia serta sangat mahal. SECRET DESIRETM mempunyai repeat orderyang paling tinggi berbanding dengan produk seumpamanya!

Perbezaan SECRET DESIRE dengan Jenama lain:

1. SECRET DESIRE mengandungi Copulins dan Optimized AndrostenolPheromone. Iaitu feromon yang paling kuat dan unik. Pewangi feromon yang mengandungi lebih dari satu jenis feromon adalah kurang berkualiti kerana ketulenan dan keberkesananan feromon akan berkurangan.
2. SECRET DESIRE adalah pewangi Extrait Perfume iaitu mengandungi lebih 40% pati / extrak pewangi (Pewangi dari jenis Eau De Parfum, Eau De Toilette & Eau De Cologne kandungan pati / extrak pewangi kurang dari 15%)
3. SECRET DESIRE mengandungi copulinsdan foremon gred tinggi.
4. Terbukti secara saintifik oleh HVAC Labs.
5. Isipadu setiap botol SECRET DESIRE adalah 30ml.
6.SECRET DESIRE didatangkan dalam bentuk cecair untuk tahan lebih lama (Pewangi berasaskan gel mudah rosak, terdapat kesan berminyak dan ianya jarang dikeluarkan)
SECRET DESIRE telah dikeluarkan dan diuji oleh HVAC Labs dan hasil feedback dari industri perfume di Eropah bagi memastikan anda mendapat pewangi copulins dan feromon yang SEBENAR & BERKESAN!
pewangi copulins dan feromon
Secret Desire


SECRET DESIRE THE PRIMAL POWER OF PHEROMONE & COPULINS!
admin Web Developer

No comments :

Post a Comment